Retrocafe Moody Blue

De Moody Blue stelt verscheidene rondwandelingen ter beschikking door de mooie streek en de natuurgebieden Averbode Bos en Heide en Hertberg. Wandelknooppunten kunnen gemakkelijk gevolgd worden met mogelijkheid om een rust-,drank-of plaspauze in te lassen. Vertrek en aankomst in de Moody Blue. Hondenliefhebbers kunnen een speciaal parkoers afleggen langs de losloopweide. Voor de minder mobiele medemens staat er een scootmobile ter beschikking voor een kleine huurprijs (10€) en een aangepast parkoers. Graag op voorhand een seintje aub De wandelkaarten kunnen de dag zelf bekomen worden in het cafe.

Walk the Blue

wandeling van 10 km in Blauberg-Hertberg-Helschot. Rustpunt mogelijk halfweg in Bierkroeg Den Hulst of Herberg Mie Maan 

Walk the Green

Wandeling van 7 of 10 km door Averbode Bos en Heide naar de Abdij van Averbode.

Rustpunt mogelijk aan Taverne Het Moment of je kan een ijsje likken in De Lekdreef.

Walk and roll

Wandeling van 5 of 6 km over verharde weg met mogelijkheid om de Moody Blue "Scootmobile" te huren (10€) voor de minder mobiele medemens.

Rustpunt Taverne Den Eik of Het Buurthuis.

Walk the dog

Wandeling van 5 km door Averbode Bos en Heide of 5 km door Domein Hertberg met mogelijkheden om de hond los te laten lopen in de losloopweide in Blauberg. Ideaal voor hondenliefhebbers !!

Wandelzoektocht Moody Blue-De Knipper (Westerlo)

9 km lange wandelzoektocht door de streek . Zoek 18 foto's puzzel en win een mooie attentie.

10€/persoon. Inbegrepen  1 consumptie/man en versnapering bij aankomst  Vertrek Moody Blue en aankomst Bij De Knipper. (omgekeerd kan ook)  Mogelijkheid om terug te keren met lijn- of belbus

Info en deelnameformulier te verkrijgen aan den toog.


900 jaar Norbertijnen

13 Wandel- en 8 fietsroutes door de streek.

Te verkrijgen in de Moody Blue.

0